Opstaldning

Dejlige faciliteter og opstalding helt i top!

På Haderup Ridecenter findes to dejlige stalde med store og rummelige bokse samt allergivenlige udebokse. Til begge stalde hører opvarmet aflåst sadelrum samt udendørs vaskeplads. Hestene fodres 3 gange dagligt i vinterperioden og lukkes på græsfold hver dag. Om vinteren kan der være tale om jordfold med stråfoder (halm).

I opstaldningsprisen er includeret boks med halmstrøelse, daglig ind- og udlukning på fold og daglig fodring med fuldfoder samt hø og evt. vitamintilskud. Der er mulighed for opstaldning på piller for egen regning. Ved opstaldning på piller skal ejeren selv ordne boks dagligt, evt. turnusordning med andre opstaldere. I perioden fra maj til og med september (alt efter vind og vejr) er hestene på døgnfold, men fodres 1-2 gange dagligt efter behov. Ved sygdom kan hesten selvfølgelig stå i boks / på lille fold.

I forbindelse med opstaldningen indgår man i en turnus-ordning med at muge ud i alle boksene ca. hver 4. uge (med maskine, ca. 4-6 personer pr. gang). Man skal påregne at skulle hjælpe ca. 2 gange før jul og 2 gange efter jul. Dette gøres i weekenden og tager ca. 3-4 timer. Har man pille boks deltager man selvfølgelig ikke i udmugningsordningen. I sommerperioden fra maj - september kan du benytte ridecentrets tilbud om sommergræs med selvpasning i perioden 01.05-30.09 (se nedenfor). Du har mulighed for at beholde din boks / sadelrum til rådighed (til opsadling / fodring m.v) for merpris på kr. 150 pr. måned pr. hest / pony. Ridecentret sørger for vanding dog undtaget juli måned. Der laves normalt turnusordning, om vanding, med øvrige hesteejere i juli måned.

Priser 01.10.2017.

Pony i boks (3’er) : 1.200 kr. pr. mdr.

Pony i boks (2’er) : 1.400 kr. pr. mdr.

Pony i boks (1’er) : 1.600 kr. pr. mdr.

Hest i boks : 2.000 kr. pr. mdr.

Sommergræs

I perioden fra 01.05 – 30.09 tilbyder vi endvidere ”sommergræs” med selvpasning (uden foder, hø, boks, sadelrum) for kr. 550 pr. hest / pony (vi vander, juli måned dog undtaget - se ovenfor vedr. turnus-ordning).

Du kan få yderligere oplysninger vedr. opstaldning / sommergræs ved at kontakte:

Jenny Dalgård · Haderisvej 4 · 7540 Haderup · Mobil: 27 21 07 77

Facebookside

Hvis man er mere intresseret, kan man kigge inde på vores facebookside ' Haderup Rideklub - HARI ', der kommer alle forskellige stævnerresultater og mm. på siden.

Haderup Rideklub

Haderisvej 4, 7540 Haderup

vridsted@gmail.com

© Copyright. All Rights Reserved.