Om rideskolen

Om Rideskolen

Haderup rideklub, kan tilbyde en masse god faciliteter, Haderup rideklub har en nyere ridehal på 20 x 40 m med ny fiberbund, med indbygget rytterstue som er opvarmet.


Der er også 2 udedørens dressurbane, den lille på 20 x 40 m og den stor på 20 x 60 m. Samt en stor springebane, hvor der er opvarmningsbane ved siden af. Alle vores baner ligger i et naturskønt skovområde.

Maj 2005, blev der indviet en ny terrænbane lige overfor rideskolen, som bliver godt benyttet af klubbens medlemmer. Terrænbanen udgør et areal på 1,5 ha, hvor det er kuperet og nytilplantet terræn. Vi har cirka 800 m til Feldborg statsskov, hvor der må rides, hvor alle rytter benytter skoven om sommeren sammen med vennerne og hestene.


FACILITETERNE MÅ KUN BENYTTES AF KLUBBENS MEDLEMMER.

På Haderup Rideklub, bliver der afholdt 2 klubstævner, 2 regionsstævner. Hvor alle HARI rytter hjælper fra start til slut, ligemeget hvordan vejret er.

Både til gamle medlemmer og til alle de nye medlemmer.

Jeg vil lige opridse lidt regler for Haderup Rideklub:


For at benytte sig af vores dejlige faciliteter, dette gælder ridehuset og vores udendørs baner, skal man være medlem af ride klubben og have facilitetskort.

 

Pris for medlemskab i et år er, barn indtil det år man fylder 16 år 400 kr og voksen 500 kr.

Pris for facilitetskort 1 år 1200 kr og ½ år 600 kr.


Alle skal ride med ridehjelm om man er 1 år eller 99 år.

Skal man springe, skal der bruges sikkerhedsvest, hvis man er under 18 år.

Man SKAL tage de klatter ens hest/pony efterlader i ridehuset og på gårdspladsen. Ligeledes også tømme trillebøren, så den ikke bliver overfyldt.

Har man ikke sit medlemskab / facilitetskort i orden, kan man ringe til Stella på 28594602

Facebookside


Hvis man er mere intresseret, kan man kigge inde på vores facebookside ' Haderup Rideklub - HARI ', der kommer alle forskellige stævnerresultater og mm. på siden.

Kontakt os

Haderup Rideklub

Haderisvej 4, 7540 Haderup

Danmark

vridsted@gmail.com

+45 28 59 46 02

© Copyright. All Rights Reserved.