Opstaldning

Vi er et lille ridecenter på 19 ha med plads til 28 opstaldere. Vi har 12 ha folde med varierende græs og terræn. Vores heste går ude fra ca. 7.30 - 15.30. Vi har 2 stalde: Lille stald og kartoffelhus, udendørs vaskeplads ved hver stald og opvarmet aflåst sadelrum i hver stald. Derudover ekstra opvarmet sadelrum i kartoffelhus til sadelskabe. Begge stalde har opvarmet cirkulation på vandet, så ingen vandkopper fryser til vinter. Vi fodrer med wrap, strør i vårbyg halm og fodrer med sport, easy, fiberpiller og vitaminer fra Horselux. 2 gange årligt tager vi ormeprøver og giver ormekure for ejers regning. Vi højtryksrenser og kalker bokse 1 gang årligt
Lille stald:
Hestebokse på ca. 12 m2 med vindue
Kartoffelhus:
Udebokse på ca. 16 m2 med oplukkelig låge og indendørs hestebokse på ca. 10 m2 med mulighed for hesten kan stå med hovedet ud af lågen.
Vi tilbyder opstaldning med følgende ordninger:
Der gives rabat ved flere heste.
Sommergræs (døgnfold) med daglig opsyn og vanding. Du skal selv fodre hvis det er nødvendigt - pris 550 pr. måned. Hvis du ønsker at leje en boks uden strøelse til fodring og op/afsadling koster det kr. 150 pr. måned.
Selvpas Du får fold og boks med strøelse (halm) samt plads i laden til dit foder. Du står selv for ind og udlukning, opsyn, vanding og fodring. Du kan evt. købe hø / wrap af ridecentret. Vi har øvrige med selvpas som man kan lave aftaler om turnusordning med og evt. fælles køb af stråfoder. Pris 850 pr. måned, pris uden halm 750kr pr måned.
Fuldpas Ridecentret passer din hest fuldt ud. Ind og udlukning, opsyn og vanding, fodring x3 om vinteren og strør din boks med halm. Du deltager i udmugning 2 gange i ca 2 timer på en vinter, udmugning foretages med maskine. I prisen er includeret foder fra Horselux og 7 kg. wrap pr. døgn der tildeles af 2 omgange. Pris kr. 2.000 pr. måned. Hvis du selv medbringer fuldfoder nedsættes prisen med kr. 300 pr. måned til kr. 1.700. Ønsker du istedet for halm at benytte piller eller andet er dette for egen regning, men du skal så selvfølgelig ikke deltage i udmugningsordningen.
Faciliteter
Vi lejer faciliteter (ridehal , rytterstue og udendørs baner) ud til Haderup Rideklub som er en lille hyggelig rideklub med plads til alle. Der er undervisning hvor ridehallen er optaget ca. 3 timer mandag, tirsdag og torsdag. Øvrige tidspunkter er der fri benyttelse af ridehal og baner. Der er 2 udendørs baner (20x40 og 20x60), springbane med springmateriel. Ridehallen er 20x40 med spejlside på den ene kortside og 2 mindre spejle på den ene langside, ny fiberbund og vandingsanlæg. Benyttelse af faciliteterne kræver medlemskab af rideklubben og køb af facilitetskort ved rideklubben. Medlemskab koster kr. 250 pr. halvår og facilitetskort kr. 600 pr. halvår. Der tilbydes undervisning i dressur af 4.års beriderelev og uddannet berider. Derudover også springundervisning ved erfaren springrytter.
Der er dejlig opvarmet rytterstue på ca. 60 m2 med køkken og toilet som frit kan benyttes.
Derudover har rideklubben også en mindre terrænbane og der er ca. 20 min skridt til Feldborg Statsskov med mulighed for dejlige skovtur og besøg ved skovsøen

Spørgsmål ang opstaldning  kontaktes Conni Bertelsen +45 24 89 98 59

Facebookside

Hvis man er mere intresseret, kan man kigge inde på vores facebookside ' Haderup Rideklub - HARI ', der kommer alle forskellige stævnerresultater og mm. på siden.

Haderup Rideklub

Haderisvej 4, 7540 Haderup

vridsted@gmail.com

© Copyright. All Rights Reserved.